lauantai 21. helmikuuta 2015

Oxfordissa with EF (part 3)

Ensinnäkin, pahoittelut tästä jotakuinkin puolen vuoden tauosta (hui...) mutta oon päättänyt taas aktivisoitua ja palailla tänne blogin pariin josko tätä nyt joku vielä innostuisi lukemaan!:) Lupailen olla aktiivisempi!


14/7/-15/7/2014  14. päivä olin sairaana (älkää vaan sairastuko...). Ei kauheesti miellytä ajatus joutua makaamaan koko päivän sängyssä kun toiset kokee uusia kokemuksia. EF:llähän sairaustapauksissa soitetaan heti ekaksi tietenkin omalle suomalaiselle liiderille joka sitten sopii asiat opettajien ja aktiviteettiliidereiden kanssa. Aikaa kannattaa vaikka tappaa äitin kanssa somen välityksellä tmv ;) Mun muistaakseni tuossa oli joku kahden tai kolmen päivän aikaraja + lääkärintodistus, milloin missatuista aktiviteeteista hyvitetään. Minä pääsin sairasvuoteeltani pois jo seuraavana päivänä, joten eipä tuota tarvittu (vaikka mua kyllä harmitti että multa jäi väliin punting joka oli fun packissa:'()
     Seuraavana päivänä meillä oli aamulla koulua (jonka olin vielä pois) ja päiväaktiviteettina Christ Church College. Tämän takia Oxford är bäst! Christ Church on siis yksi Oxfordin collegeista, ja se on toiminut mallina Harry Pottereiden suurelle salille! #potterhead Kuvaamisesta mulla ei oo mitään tietoa, mutta googletelkaa:) Illalla meillä oli Arena, joka siis oli suuri nurmikkoaukio jossain Oxfordin laitamilla, jossa pystyi pelailemaan eri pelejä, pitämään hauskaa muitten kielimatkalaisten kanssa vähän sosiaalisemmin (me taidettiin pelata korttia nurmikolla (?)).

DSC02187-horz
DSC02202-horz

16/7/2014 ✈ Aamu alkoi tapaamispaikalla yheksältä, josta me lähettiin kohti EF Clubia (mun onnekseni tää paikka oli samassa paikassa kun punting ja ja päästiin kokeilemaan sitä uudestaanjee). Jos sinne puntingiin ei menny niin tää oli vaan tämmönen pieni hengailupiste, jossa pelattiin korttia sun muita pelejä (minä sorruin, again, korttipeleihin). Sitten palailtiin takasin tapaamispaikkaan, josta lähettiin kohti koulua. Ja sieltä sitten syömään hosteille ja sieltä ilta-aktiviteettiin (whichidontremember).

DSC02238-horz
punting oli ihan parasta:) + sorsat ↑

17/7/-18/7/2014 17. päivänä käytiin syömässä meidän aktiviteettiryhmän kanssa Pizza Hutissa (namnam hyvvää oli!) ja päiväaktiviteettina meillä oli Oxfordin linnassa (tosi mielenkiintonen paikka mutta, bewarned, kävelyä on paljon). Koulussa tänään pidettiin myös ne kuuluisat loppukokeet. Mulla meni vähän huti tän kanssa koska aika loppu kesken. Alkutehtävät oli ihan basic tasoa, loppua kohden mulle ei oikeen auennu. Illalla oli EF Disco ja me ei rättiväsyneinä kassien kanssa tuon linnakävelyn jälkeen jaksettu kauheesti pistää pyllyä pyörimään, joten taidettiin viettää ilta sohvien kanssa.
     18. päivän aamuaktiviteettina oli cream tea (joka oli paikan päällä ostettava vapaaehtoinen aktiviteetti, oisko ollu 5e). Mie en tätä ostanu (myöhemmin jäi harmittamaan joten jos yhtään on ylimäärästä niin menkää), joten saatiin aktiviteettiliideriltä vaihtoehtoinen ilmainen etsi-peli. Lopulta me oltiin niin laiskoja että istuttiin koko tuo aika puistossa :D Koulussa meillä oli sitten graduation :''(. Olihan se jännää kun nimi sanottiin ja lakki päässä käveleskelin vihdoin hakemaan todistuksen (+t-paidan ja muistivihkon jos fun pack). Eikä se koe nyt loppujen lopuksi mennykkään niin penkin alle, B2 sieltä tuli!:) Illalla meillä oli luistelua (joka kuului fun packiin). Ihan jos kokemuksia haluaa niin suosittelen! Olihan se ihan hauska kokemus keskellä kesää mennä luistelemaan diskovalojen pyörteeseen (niin ja siellä oli ihan liikaa ihmisiä että ei siellä kauhiasti piruetteja pystyny tekemään).

DSC02240-horz
DSC02255-horz
piti sanoa että aika huikeet maisemat tuolta kyllä oli! ↑

19/7/2014 ✈ London day! Tapaamispaikalta lähdettiin kohti Lontoota, jossa meillä oli vapaa-aikaa shoppailuun yms. (tästä mulla on ihan oma postaus täällä!). Itse varasin tuon ajan shoppailuun mm. Forever21, Victoria's Secret, New Look ynm. Koriin tuli ostettua vain mekko ja paita (mutta se oli Lontoo joten kokemus sitäkin parempi). Ja sieltä sitten lähdettiin takaisin Oxfordiin ja isäntäperheisiin nukkumaan :)

20/7/2014-21/7/2014 ✈ Kuka sanokaan että hyvästit on peace of cake? 20. päivä oli Cambridge-päivä, joka oli yet another vapaaehtonen reissu, vähän alle 20e. Mie en jaksanu mennä (mutta menkää te... vähän jäi harmittamaan loppupelissä), joten vietin päivän shoppaillen ja istuskellen muitten meiän ryhmäläisten kanssa. Illalla oli viimeinen aktiviteetti IKINÄ ja viimeinen disco IKINÄ ja viimenen kerta meidän aktiviteettiporukan kanssa. Tulihan siinä pakostakin tippa linssiin  ja halailtua useita ihmisiä moneen kertaan :'( (disco ei vaan ollu paras mahdollinen paikka tähän). Oli tosi haikee meininki, kun ihmiset joita oot nähny viimeset 20 päivää ei sitten enää huomenna olekkaan siinä sun vieressä (ja sitten vielä pakkaminenkin...nyyhh) Mutta matkaahan en vaihtaisi mihinkään pois! "Kyllä tästä vielä puhutaan 50 vuoden päästä", sanoin minä.

DSC02273 (2)
graduation! ↑
WP_002916-horz
pizza hutin pizzat ja ikimuistoinen tapaamispaikkamme kyltti:) ↑

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti